Gravidyoga

Gravidyoga er veldig bra under graviditeten og kan være med på å hjelpe deg gjennom svangeskapet, fødselen og i barseltiden. Vi fokuserer på bekkenbunnsøvelser, pusteøvelser og avspenning. Du kan bruke timen til å føle en dyp kontakt med babyen i magen, og til å ta vare på dere begge to. Gi deg selv og babyen din gaven Gravidyoga, slik at du kan møte fødselen med mer ro og mindre stress.

Restorative Yoga

Restorative Yoga, eller avspenningsyoga, handler om å finne dyp avspenning. Her skal vi søke å finne den indre roen og få tilbake overskuddet. Vi bruker enkle pusteteknikker, da vi ved å fordype og forlenge pusten stimulerer det parasympatiske nervesystemet (ro, hvile og fordøyelse). Ved å bruke hjelpemidler som bolstere, tepper, og blokker kan du ha det komfortabelt, vende blikket innover og øke tilstedeværelsen. Klassen avsluttes med en lengre avspenning.

Terapeutisk Yoga

Terapeutisk Yoga kan passe for deg som strever med fysisk, mentalt eller emosjonelt stress. Men også for deg som strever med fysiske skader eller utfordringer som hindrer deg fra å utøve annen trening eller yoga. Det undervises i en skånsom yoga, vi vil praktisere enkle yogaøvelser, bevisst pust og enkel meditasjon. Viktige fokusområder for praksisen er oppmerksomt nærvær, selvmedfølelse, kroppsbevissthet og skadeforebygging.

YogaSOMATICS 

Dette er en yogaform skapt av Ateeka som handler om å finne nærvær og dypere tilstedeværelse gjennom kroppen. Gjennom fri bevegelse, pust og organiske yoga-posisjoner utforsker vi sinnet, følelsene og kroppens indre territorier. YogaSOMATICS er en yogaform i konstant forandring og utvikling, sammen skaper vi en unik opplevelse på yogamatten. Vi inviterer kroppens iboende intelligens og søker full kroppsbevissthet og vitalitet gjennom innovative bevegelser.

Yoga med eteriske oljer 

Som en ivrig tilhenger og bruker av eteriske oljer kan jeg tilby yogaklasser hvor vi bruker oljer gjennom timen. Eteriske oljer er fantastiske hjelpemidler for å roe nervesystemet og finne dypere avspenning. De er også fantastiske hjelpemidler når vi ønsker å jobbe med emosjonell healing, hvilket er den største grunnen til min fascinasjon og passion for eteriske oljer.

Personlig Trening/Yoga

Jeg kan også tilby personlig trening/yoga. Jeg er utdannet personlig trener gjennom AFPT, men min spesialitet er yoga, bevegelighet, core-stabilitet og avspenning. Jeg kan tilpasse trening, yoga eller avspenning til deg hvis du ønsker.

 

Kurs og workshops vil bli annonsert på Det Gule Husets Facebook-side.