Ingelin Jorselje

Om Ingelin Jorselje

Jeg er gestalt psykoterapeut og coach, og har hatt praksis på Det Gule Huset siden 2017.

Jeg har også kontor i Bygdøy allé i Oslo, og på Nesodden.

Temaer jeg ofte møter hos mine klienter er familie- og samlivsutfordringer, stress, utbrenthet og angst, traumer, livsendringer og livskriser, valg-utfordringer, grensesetting, livsmestring, jobb og sykmelding og selvutvikling.

Som ren coach jobber jeg med selvutvikling og valg-utfordringer ifbm. spesifikke situasjoner, samt med ledere for generell lederstøtte og spesifikke ledelses-utfordringer.

Relevant utdannelse: 

  • Gestaltcoaching og Gestaltterapi fra Norsk Gestalt Institutt Høyskole
  • Workshops i Developmental Experiencing og Trauma healing
  •  Egenstudier i kognitiv psykologi og ISTDP
  • Zen Coach fra Zen Coaching Norge
  • Konflikthåndtering fra psykolog Jan Atle Andersen.
  • Bachelor i Creative Business Management fra BI.
Jeg har mitt faglige grunnlag og utdannelse i gestaltpsykologi, og har videre trening i somatisk terapi (somatic experiencing) mindfulness og zenfilosofi, og egenstudier i traumeforståelse, polyvagal teori, kognitiv psykologi og Intensiv Psykodynamisk Terapi (istdp). Jeg kombinerer alle disse metodene i mitt arbeid, ut i fra klientens utgangspunkt og behov.
Gjennom livet har jeg opparbeidet bred erfaring fra arbeid med mennesker i endring og utvikling. Jeg startet mitt yrkesliv som assistent i barnehage og som pleieassistent i boliger for psykisk/fysisk utviklingshemmede barn, ungdom og voksne. Veien førte meg videre til utdannelser og yrker som coach, konsulent/foredragsholder og leder i privat og offentlig sektor.
I flere år jobbet jeg med motivasjon, kommunikasjon og utvikling i personal- og ledergrupper, noe som førte meg til Norsk Gestalt Institutt Høyskole:
Etter fire år med studier i gestaltpsykologi der, gleder jeg meg nå over å drive egen klinisk praksis på Det Gule Huset, hvor jeg tar imot enkeltmennesker, par og grupper og får jobbe med det viktigste for oss alle: Livskvalitet, Selvfølelse og Mestring.
Både yrkeslivet og livet har lært meg mye gjennom opp- og nedturer og alle livets roller: Å være 3-barnsmor, alenemor, bestemor, stemor, kjæreste, ektefelle, kollega, leder, datter og søster har lært meg at livet i grunnen koker ned til relasjoner; hvordan vi har det med hverandre påvirker oss aller mest, uansett hvilken arena vi befinner oss på.

Som terapeut og coach er jeg opptatt av å møte mine klienter akkurat der de er og som de er, og skape et trygt rom hvor de med meg som støttespiller kan finne ut av seg selv og sin situasjon når noe i livet, hverdagen, tankene, følelsene, fortiden eller fremtiden går ut over livskvaliteten eller fremdriften.
Alle følelser er velkomne – de er budbringere som forteller om noe i oss som trenger å bli sett og møtt.
Er du kvinne, mann, ungdom eller et par – vær velkommen til en prat om din situasjon og å legge opp et terapi- eller coachingforløp som passer deg og dine behov.
Som medlem av NGF (Norsk Gestaltterapeutforening) og GPO (Gestaltpraktiserende i Organisasjoner) er jeg forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer, samt å motta regelmessig faglig veiledning.
Jeg har full taushetsplikt.