received_10152818117715124

Hos meg er du velkommen til en individuelt tilpasset fødselsomsorg etter nasjonale retningslinjer.  Det anbefales minst 9 kontroller i løpet av ett svangerskap, inkludert rutineultralyd ca uke 18.

Svangerskapet er en tid med glede og undring, men det kan også være en tid preget av uro. Om du ønsker oftere kontroller/samtaler eller sliter med fødselsangst er jeg her for deg.

For meg er det et mål at du/dere får den kunnskapen dere har behov for slik at svangerskap og fødsel blir en gledelig og trygg begivenhet.

Jeg tilbyr hjemmebesøk om du lurer på om fødsel er i gang, og jeg kan komme hjem til deg/dere ved tidlig hjemreise etter sykehusfødsel. Jeg tilbyr ammeveiledning og 6 ukers kontroll etter fødsel.

Det holdes jevnlig fødselsforberedende kurs her på Det Gule Huset. Det kan du lese mer om her.

Om det er behov for individuell fødselsforberedende samtale er dere velkommen til det.

 

Kvinnehelse og seksuell helse

Jeg tilbyr celleprøvetaking av livmorhalsen. Du kan også få prevensjonsveiledning, og jeg skriver ut resept til friske kvinner. Om du ønsker å teste deg for seksuelt overførbare infeksjoner har du anledning til det.

Du kan sette inn/ta ut spiral eller p-stav hos meg.

Skulle du ha behov for en konsultasjon/jordmorsamtale og ikke har anledning til å møte er det anledning til videokonsultasjoner.

Hjertelig velkommen til meg på Det Gule Huset.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *