Fysioterapi behandling

Første gang du kommer

Ved vårt første møte går vi gjennom din sykdomshistorie, og det blir foretatt en grundig klinisk undersøkelse i forhold til din problemstilling. Det er viktig å bruke en del tid på dette for å sikre en best mulig behandlingsplan tilpasset det aktuelle problemet – og derfor er det ikke alltid vi kommer i gang med selve behandlingen første gang. Du vil imidlertid alltid få råd og veiledning i forhold til ting du selv kan gjøre, og som oftest vil det i første omgang dreie seg om tiltak for å lindre smerte.

Hvordan foregår behandlingen?

Holdningskorrigerende øvelserøvelsesveiledning for å bedre muskel- og leddfunksjon og øke kroppsbevisstheten, avspenningsøvelser, samt muskulær behandling med og uten bruk av nåler – er effektive tiltak som jeg benytter i min behandling. Dette vil hjelpe deg til å få stramme muskler til å slappe av (slik at muskelsmertene og/eller hodepinen din slipper taket), og svake muskler til å jobbe (slik at du bl.a. får en sterkere rygg og bedre kroppsholdning, og dermed tåler dagliglivets og arbeidslivets utfordringer i mye større grad).

Vi bruker ofte fysioball/treningsball, strikker og balansepute til opptrening og øvelser, slik at de enkelt kan overføres til et hjemmetreningsprogram.

Jeg tilbyr en helhetlig tilnæring hvor jeg drar nytte av og integrerer min kompetanse innen både fysioterapi, akupunktur og ernæring – slik at du oppnår best mulig resultat på kortest mulig tid.

For et optimalt behandlingsresultat er det avgjørende at du selv også gjør noen tiltak for egen helse (f. eks. gjennom kosthold, stressmestring, trening/aktivitet m.m.). Dette vil jeg gi grundig veiledning i.

Kostholdet er et veldig viktig aspekt ved betennelsestilstander (som gjelder all smerteproblematikk samt en rekke andre plager). Derfor er kostholdsveiledning en viktig del av min behandling.

Du får en tett én til én oppfølging hele veien, som tilpasses ditt behov. Der det er behov samarbeider jeg med eller sender videre til andre aktuelle behandlere, enten på Det Gule Huset eller hos andre samarbeidspartnere.

10 replies

Trackbacks & Pingbacks

 1. Huayyim sier:

  … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

 3. slotjili sier:

  … [Trackback]

  […] There you will find 47653 more Info on that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

 5. bonanza178 sier:

  … [Trackback]

  […] Here you can find 95094 more Info on that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

 9. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

 10. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: gulehuset.no/fysioterapi/behandling-fysioterapi/ […]

Comments are closed.