Hvorfor valgte jeg gynekologi?

Som gynekolog opplever man en veldig variert hverdag. Man følger kvinner gjennom de forskjellige fasene i livet, møter kvinner i alle aldre og med forskjellige behov..

Som gynekolog har man også en viktig oppgave i å fremme god kvinnehelse ved for eksempel å bistå ved kontroller og celleprøvetaking fra livmorhalsen i det nasjonale screening programmet. Vi bidrar med god prevensjonsveiledning og kontrollerer gravide. Det å være med på og forebygge uhelse, og bekrefte at alt står bra til, er en flott oppgave!

 

Hva er viktig for meg som gynekolog ved Det Gule Huset ?

Jeg ønsker å bidra til at Kvinnehelse løftes kvalitetsmessig. Jeg ønsker og etterstrebe tilgjengelighet parallelt med god kvalitet

Som min pasient vil jeg at Du skal oppleve høy klinisk kvalitet og oppdatert faglig kunnskap og bruk av moderne utstyr i en hyggelig atmosfære.

Jeg vil følge nasjonale retningslinjer og henviser deg raskt videre til den offentlige spesialisthelsetjenesten der det er behov for det.

Som privatpraktiserende gynekolog vil jeg bruke god tid og sette meg grundig inn i problemstillingen. Du vil få god informasjon og forklaring, og jeg vil gjøre undersøkelsen så skånsom som mulig.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *