Samtale-terapigruppe på dagtid – oppstart 15. mars

Velkommen til samtaleterapigruppe på dagtid, våren 2019.

Praktisk informasjon:

Tidspunkt: Annenhver fredag kl. 09:00-11.30.
6 ganger, kr. 3000,-.
Min. 3, maks 6 deltakere. GRUPPEN FORTSETTER SÅ LENGE VI HAR MINIMUM 3 DELTAKERE. Ta kontakt for å sette deg på venteliste.
Åpen for gamle og nye klienter.
Bindende påmelding til alle 6 gangene.

Spørsmål og påmelding på mail eller telefon til Ingelin: ingelin@gulehuset.no, 47607415.

Om gruppeterapi:

I en terapigruppe kan man utforske seg selv og livet sitt i fellesskap med andre. Temaer som gjerne dukker opp er selvfølelse, stress, indre kritiker, bekymringer o.l. Å utforske egne erfaringer rundt disse temaene i dialog med andre, i en strukturert og trygg sosial ramme, gir en unik mulighet for egen vekst og utvikling: Å dele seg og sitt, og få respons og feedback fra flere, forsterker den bevisstgjørende effekten av å sette ord på, og dele. En terapigruppe er også et godt egnet sted for å behandle sosiale utfordringer man har.
Å kombinere egen individualterapi med gruppeterapi forsterker egen terapeutisk prosess.

Gruppen bestemmer i fellesskap om vi skal kretse rundt et fast tema, velge ett tema for hver gang, eller det som den enkelte deltaker har behov for å snakke om fra gang til gang.

TIPS! Etter terapigruppen er det Avspennings-Yoga i det samme rommet -anbefales! Se de andre arrangementene på Det Gule Huset for info om yogaen. Du rekker til og med en deilig lang lunsj på koselige Skarmyra kulturkafé rett bak Det Gule Huset mellom terapigruppen og yogaen.

Litt om meg, gestalt psykoterapeut Ingelin Jorselje:

Det er med glede jeg nå tilbyr terapigrupper på Det Gule Huset i Moss, hvor jeg har min terapi- og coachingpraksis. Jeg har tidligere jobbet med kommunikasjon og samspill i leder- og personalgrupper, og gleder meg nå til å jobbe med grupper igjen. Jeg er fasinert av hvordan grupper innehar et unikt potensiale for erkjennelse og vekst for deltakerne.
Som gruppeveileder har jeg fokus på å skape en god struktur og gruppeprosess, samt trygg deling (man deler ikke mer enn man er klar for), støttende tilbakemeldinger, tillit og tilhørighet for den enkelte.

Ta kontakt om du lurer på noe. Velkommen!