Yogakurs høst 2017

Yogakursene på Det Gule Huset har oppstart 6. og 7. september denne høsten. Kursene går over 14 uker, frem til midten av desember med fri i høstferien (uke 40).

På begynnerkurset, Yoga I (torsdager kl. 17.00-18.30), arbeider vi mye med pusteoppmerksomhet samt grunnleggende teknikk i posisjonene og bevegelsene, yogaøvelsene. Vi konsentrerer oss om de enklere øvelsene som de aller fleste kan gjøre med godt utbytte. På kurset Yoga I/II (onsdager kl. 19.00-20.30) har de fleste allerede en del erfaring, men vi arbeider fortsatt rolig og mange vil fint kunne bli med i denne gruppen, også med lite eller ingen erfaring med yoga fra før. På kurset Yoga II (torsdager kl. 19.00-20.30) er erfaring en forutsetning.

Det er fortsatt noen ledige plasser på høstens kurs. Er du interessert i å bli med send en e-post til froydis@gulehuset.no.

For deg som har lyst til å gjøre yoga i en gruppe, men ikke har anledning til å følge et kurs, så kan kanskje drop-in-klassene være et alternativ. Du behøver ikke melde deg på, og klassene er åpne for alle. Disse går hver tirsdag og fredag kl. 9.30-11.00 samt onsdager fra kl. 17.00-18.30 (fra og med 5. september!). Det vil også være en restorativ klasse fredager kl. 17.00-18.00 samt en yoga og pranayamaklasse enkelte lørdager. For fullstendig timeplan se yogarom.net.

31 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *